Drugi sajam vjenčanja u Novoj Gradiški

Uspješna i hvalevrijedna manifestacija

sajam7

Kao i prošle, i ove je godine u dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole održan sajam vjenčanja u u organizaciji salona vjenčanica Exclusive. Na sajmu je sudjelovalo 50 izlagača iz Nove Gradiške i iz drugih dijelova Slavonije.

Sve što je potrebno za jedan od najljepših životnih trenutaka

sajam3

Sajam je otvoren u jutarnjim satima. Među izlagačima našli su se obrtnici nužni za ostvarenje jednog do najvažnijih dana u životu – fotografi, saloni haljina i vjenčanica, frizerski saloni, kozmetički saloni, prodavaonice nakita, zlatari, restorani, slastičari… Naravno, posjetitelje je očekivalo mnogo iznenađenja, ali i mnogo popusta za frizure, šminkanje, nakit pa i vjenčanice.

sajam4

Sudjelovale su i naše učenice

Revija vjenčanica i zabavni dio koji je vodila Mirna Maras počeli su u večernjim satima. Uz Plesni studio Marine Mihelčić,Twirling klub Požega,  bend Dominik & Co i vokalnu skupinu Aurora, zvijezda večeri bila je Ana Rucner, čiji nastup nikoga nije ostavio ravnodušnim. Među modelima modne revije našla se i naša učenica Lora Adrović, a tijekom cijelog dana posjetiteljima su pomagale hostese, također naše učenice, Marina Bogdanović i Iris Šoch. Mladenci su bili oduševljeni i nagradnom igrom pod nazivom „osvoji vjenčanje“. Sve što je bilo potrebno je uslikati se sa svojom boljom polovicom s kojom planirate provesti ostatak života i poslati sliku organizatorici koja bi to poslije objavila na Facebook stranici sajma vjenčanja. Mladenci koji dobiju najviše lajkova su pobjednici!

sajam6

Bravo za naš mali grad

radiong.hr
radiong.hr

I ove godine je sajam vjenčanja oduševio mnoge i nadmašio gotovo niska očekivanja koja mnogi imaju za maleni grad kao što je naša Nova Gradiška.  Ovo je bio pokazatelj da se i u ovako malenom gradu mogu održavati glamurozni i veliki događaji i da se i mi možemo ponositi umjetničkim i kreativnim umovima kao što su bili naši izlagači i organizatorica Ljiljana Šoch.

sajam2

Iris Šoch, 3. D