Govor 4. D na svečanosti podjele svjedodžbi

  • 0

Govor 4. D na svečanosti podjele svjedodžbi

Samozatajni i složni pod vodstvom brižne razrednice

P1300424

Poštovani profesori, dragi naši roditelji i svi djelatnici škole, sve vas lijepo pozdravljamo i želimo vam zahvaliti što ste došli uveličati ovaj nama izrazito važan dan. Kroz ove četiri godine naučili ste nas, ne samo školskim, nego i životnim lekcijama.

Svjesni smo toga da smo uvijek bili pasivni i da s nama ponekad nije bilo lako izaći na kraj, ali nadamo se da ste unatoč tome s nama proveli lijepe trenutke te da ćete nas po istima pamtiti. Vjerujemo da će nas po tome najviše pamtiti osoba koja je uvijek u nama pronalazila ono najbolje. Ista ona kojoj smo se uvijek mogli povjeriti i obratiti, pa makar to bilo i u pola noći. Sigurni smo da uz sebe nitko nije imao nekoga toliko nesebičnog i uvijek spremnog pomoći. Nekoga tko bi na svakom našem putovanju bio budan cijelu noć samo da zna da smo mi u redu, tko bi bio spreman doći po nas u kakvom god stanju bili, tko bi uvijek osigurao da imamo sve što nam je potrebno, nekoga tko bi uvijek uvjeravao druge profesore da vrijedimo više i da nam daju priliku.

Ponosni smo što nas je baš ona vodila kroz ovo razdoblje našeg života i ne možemo vjerovati da postoji netko tako pošten i neiskvaren. Iako znamo da nismo to zaslužili, bila nam je bila iznimna čast upoznati takvu osobu. Riječima se ne može opisati koliko nam značite i koliko smo ponosni zvati Vas svojom razrednicom… i zato Vam hvala što ste bili naša druga mama.

4. D