ŽOK Nova Gradiška najbolja ženska sportska ekipa županije

  • 0

ŽOK Nova Gradiška najbolja ženska sportska ekipa županije

Radom i trudom do zasluženih nagrada

ŽOK2

Za najbolju žensku sportsku ekipu županije već četvrtu godinu za redom proglašen je ŽOK Nova Gradiška.  Gledajući prošlogodišnje rezultate, ta nagrada je potpuno opravdana jer je prošla godina, rezultatski gledano, najuspješnija godina u povijesti kluba.

Četvrtu godinu zaredom najbolje

U ponedjeljak, 23. siječnja Zajednica športskih udruga i saveza Brodsko-posavske županije organizirala je svečanost proglašenja najboljih sportaša i klubova 2016. godine. Proglašenje se održalo u 18:00 u domu HVIDR Slavonski Brod.

Za najbolju žensku sportsku ekipu županije već četvrtu godinu za redom proglašen je ŽOK Nova Gradiška.  Gledajući prošlogodišnje rezultate, ta nagrada je potpuno opravdana jer je prošla godina, rezultatski gledano, najuspješnija godina u povijesti kluba.  S obzirom da klub postoji od 1998. godine, to je uistinu veliko priznanje.

Valja napomenuti da to priznanje ne bi bilo moguće bez sjajnog trenera, predsjednika i uprave koji se uvijek trude udovoljiti nam i koji su uvijek uz nas pazeći da nam ništa ne nedostaje.

Motivacija za daljnji trud

Kako za klub, tako je i za svaku djevojku ovo velika čast i priznanje. Za nas to nije samo plaketa ili diploma, za nas je to još jedan djelić  u nizu koji nas povezuje i čini nas obitelji. Mi u  toj nagradi vidimo svaku minutu, svaku sekundu provedenu u znoju i teškom radu. Vidimo svaki „posljednji atom snage“,  mnoga odricanja i žrtve. Mnoge prepreke koje zajedno svladavamo i koje nas u konačnici čine jačima.  Isto tako vidimo i veliku motivaciju koja tek dolazi i zbog koje težimo još boljim rezultatima i postignućima.
Sigurna sam da će se svaka djevojka osobno truditi kako bi ovu nagradu opravdala te kako bi i nagodinu zaslužila istu. Jer ipak, najviše nas usrećuje kada su naš rad i trud prepoznati te kada se cijene.

Andreja Tomašević, 3.C