Fazanijada

  • 0

Fazanijada

9. listopada 2015. dogodila se tako dugo iščekivana gimnazijska fazanijada. Od samog početka školske godine sve je već bilo spremno, samo se datum još čekao i napokon dočekao. Tog petka školom je vladala velika uzbuđenost sve do navečer, do ponovnog susreta prijatelja iz razreda pred noćnim klubom „New York“.

Na ulazu smo plaćali ulaznicu 10 kuna i dobili na ruku pečat kao potvrdu za plaćen ulaz i kartu za besplatno piće. Kada smo napokon ušli, zabava je mogla početi . Prvo piće bilo je naručeno! Rasporedili smo se po razredima i počeli se zabavljati. Prostor je bio jako lijepo uređen i ispunjen crvenim i bijelim balonima, svjetla su bljeskala u ritmu pjesama. Pjesme je puštao Berny, pjevač i radijski voditelj. Odazvalo se jako puno učenika i cijeli prostor je bio ispunjen. Među učenicima Gimnazije bili su prisutni i učenici Elektrotehničke i Industrijsko-obrtničke škole. Cijelo vrijeme je svirala glazba uz koju su svi glasno pjevali i plesali.

Bilo je tu svega i svačega, ali ponajviše plesa i smijeha sve do ranih jutarnjih sati. Dojmovi poslije fazanijade su se prepričavali tjedan dana bez prestanka.

U galeriji fotografija možete provjeriti kako smo se zabavljali!

Ovako nešto bi se moglo ponoviti još koji put,zar ne?

Ivana Konjetić, 1. d i Arijana Josipović, 1. b

 


Odgovori